Kohokaiverruslaatta haudalle

Näytetään tulokset 1–9 / 10

 • Muistolaatta kohokaiverruslaatta kohoreunuksella on hautakiveen tuleva muistolaatta. Muistolaatan kehystys ja teksti tulee pronssilla ja pohja mustalla.

  Muistolaatta kohokaiverruslaatta kohoreunuksella

  450,00  sis alv 24%
 • Tässä kuvassa on muistolaatta kohokaiverruslaatta nimikirjoituksella, joka on suorakulmion mallinen. Muistolaatan väritys on musta muutoin, piatsi teksti on pronssinen.

  Muistolaatta kohokaiverruslaatta nimikirjoituksella

  490,00  sis alv 24%
 • Tässä kuvassa on muistolaatta kromattu kohokaiverruslaatta, joka on neliskanttinen. Sen teksti on mustalla ja muutoin väritys on harmaa.

  Muistolaatta kromattu kohokaiverruslaatta

  620,00  sis alv 24%
 • Kuvassa on muistolaatta ovaali kohokaiverruslaatta. Muistolaatta on soikean mallinen ja sen reunukset ja kirjoitus ovat pronssiset. Ainoastaan pohja tulee mustalla.

  Muistolaatta ovaali kohokaiverruslaatta

  450,00  sis alv 24%
 • Kuvassa on muistolaatta pronssinen kohokaiverruslaatta, joka on neliskanttinen. Sen väritys on musta, mutta teksti on pronssinen.

  Muistolaatta Pronssinen kohokaiverruslaatta

  450,00  sis alv 24%
 • Muistolaatta pronssinen taidepatina kohokaiverruslaatta on neliskanttinen muistolaatta. Väritykseltään se on pronssinen, mutta teksti ja kehystys on vaaleammalla pronssin sävyllä.

  Muistolaatta pronssinen taidepatina kohokaiverruslaatta

  450,00  sis alv 24%
 • Tässä kuvassa on pronssilaatta pronssinen käärö kohokaiverruslaatta. Se on muutoin musta, mutta siinä oleva teksti on pronssin värinen.

  Pronssilaatta pronssinen käärö kohokaiverruslaatta

  450,00  sis alv 24%
 • Kuvassa on pronssilaatta pronssinen kursiivi kohokaiverruslaatta. Kuvan muistolaatta on soikea ja väritykseltään musta, mutta siinä oleva teksti ja reunat ovat pronssiset.

  Pronssilaatta pronssinen kursiivi kohokaiverruslaatta

  450,00  sis alv 24%
 • Pronssilaatta pronssinen taidepatina kohokaiverruslaatta kaunolla on muistolaatta hautakiveen. Kuvan muistolaatta on suorakulmainen ja sen tekti on vslkoisella kaunokirjoituksella. Muistolaatan väritys on muutoin tummanvihreä ja vaaleanvihreä.

  Pronssilaatta pronssinen taidepatina kohokaiverruslaatta kaunolla

  475,00  sis alv 24%
× Pyydä tarjous