Lemmikin muistokivi

Lemmikkien muistomerkkejä on saatavilla laaja valikoima.  Lemmikkien mistomerkit valmistetaan kotimasesta kivestä. Muistolaatat valmistetaan pronssista tai teräksestä.

Hautakivi tai Muistolaatta lemmikille

Meiltä muistolaatta lemmikille. Saat myös lemmikkien muistokivet (lemmikin muistokivi) ja muistomerkit. Kotimaisista kivilaaduista teemme myös asiakkaan oman suunnitteleman mukaisia muistomerkkejä. 

Kattavan valikoimamme sisältää myös

 • Nimi- ja muistolaatat
  • Lemmikin muistolaatta ja hautakivi
  • Koiran nimilaatta ja hautakivi
  • Kissan nimilaatta ja hautakivi
  • Hevosen nimilaatta ja hautakivi
  • Muistolaatta lemmikille
 • Hautakivi lemmikille

Hevosen hautakivi - Hevosen nimilaatat - muistolaatta hevoselle

Hevosen hautakivi valmistetaan kotimaisesta kivestä, ja muistolaatat pronssista tai teräksestä. Valmistamme hautakivet ja muistolaatat toiveittesi mukaisesti. Muista poismenon jälkeen. 

Lemmikin hautakivi on muisto rakkaasta.

Koiran hautakivi - Koiran nimilaatat - muistolaatta koiralle

Koiran hautakivi voi sisältää tekstiä ja koiran kuvan tai siluetin. Toteutamme hautakivet ja muistolaatat aina toiveittesi mukaisesti. 

Kuvassa on Koiran hautakivi tai ennemminkin muistokivi koiralle. Muistolaatassa on teksti vasemmalla ja oikealla on koiran kuva. Koiran hautakivestä saa tehtyö kuvaa vaihtamalla kissan tai vaikka hevoden hautakiven.

Luonnonkivikaiverrus - muistomerkki lemmikin haudalle

Yksilölllinen lemmikin muistokivi – luonnonkivi kaiverruksella. Ole yhteydessä ja kerro onko sinulla jo valittuna kivi kaiverrettavaksi, vai haluatko tutustua eri kivilaatuihin avullamme. Ole yhteydessä, autamme miellämme.

Luonnonkivi on perinteinen lemmikin hautakivi. Yksilöllinen valinta lemmikin muistamiseen poismenon jälkeen.