Hautakiven koristeet - pronssikoristeet

hautakiven koristeet – Hautakiven pronssikoristeet löydät sivun alareunassa olevista linkeistä. Hautakivien pronssikoristeita tilattaessa on hyvä miettiä paikka, ja sopivuus hautakiveen. Ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa valitsemaan kuhunkin hautakiveen soveltuvat pronssikoristeet. Autamme myös kaikissa muissa hautakiviin liittyvissä asioissa. 

Pronssikoriste ja hautakivi koristeet -mallistomme kattava ja mikäli et löydä haluamaasi mallia verkkosivuiltamme ole yhteydessä meihin. Hinnat sisältävät asennuksen pääkaupunkiseudulla, ja meiltä saat aina maksuttoman hinta-arvion ennen tilausta.

Ohessa esimerkkejä hautakiven koristeet mallistostamme

Tässä kuvassa on hautakiven koristeet muistolaatta kirja tummapatina pronssikirja ja lintu. Kuvassa oleva kirja ja lintu ovat erillään toisista ja väritykseltään mustia. KIrjassa oleva teksti on pronssinen.
Kuvassa on hautakivi koristeet muistolaatta kirja kirkas pronssikirja ja enkeli. Kirja ja enkeli ovat pronssisia ja kirjan teksti on musta.
Kuvassa on hautakivikoristeet, pronssilaatta / muistolaatta kohokaiverruksella. Muistolaatta on musta ja teksti, sekä reunustus on pronssiset. Kuvassa on myös pronssinen muistolaatan kokoinen sulka.

Pronssiristit

Ristejä saa useilla eri mitoilla

Pronssilinnut

Pronssienkelit

Pronssikasvit

Muut pronssikoristeet

Holvikehykset

Holvikehyksen voi asentaa uusiin hautakiviin ja myös vanhoihin kiviin hiontatyön yhteydessä. Kehyksen lasin saa myös eri väreillä .

Pronssilyhdyt (hautalyhty)

Kuolinpesän omaisuuden arvosta voi vähentää hautaamisesta aiheutuneet kustannukset

Tälläisiä ovat esimerkiksi hautakiven hankintakulut, uuden nimen kaiverrus vanhaan kiveen, jne.