Hautakivi ja hautamuistomerkki

Hautakivi – Suunnittelu Ja Osto

Teemme mallikuvan uudesta hautakivestä ennen työn aloittamista. Hautakiven suunnittelu on hyvä tehdä yhdessä ammattilaisen kanssa, ja siinä voitte tuoda esille toiveitanne hautakiven suhteen. Voit ostaa suoraan verkkokaupastamme, jonka jälkeen selvitämme tarvittavat lupa-asiat seurakunnalta ja tämän jälkeen lähetämme mallikuvan hyväksyttäväksenne. Voit myös ottaa meihin yhteyttä ja pyytää lisätietoja tai muutoksia.

Muokkaamme myös mallejamme asiakkaan toiveiden mukaisesti, ja teemme myös täysin mittatilaustyönä!

Lohkottu Mäntsälän punainen hautakivi

Mitä hautakiven hinta sisältää ja mitä tilauksen jälkeen tapahtuu?

Tilauksen jälkeen saatte tarkan 3D-mallikuvan muutaman arkipäivän kuluessa hyväksyttäväksenne. Mallikuvaan tehdään tarvittaessa muutoksia toiveidenne mukaan. Ammattilaisemme neuvoo sinua mielellään.

Palveluihimme kuuluu lupahakemukset hautakivelle. Jos et tiedä minkä kokoisen tai tyylisen kiven haudalle saa asentaa, ota meihin yhteyttä!

Hautakiviimme sisältyy siisti asennus haudalle, sekä 2 vuoden asennustakuu. Toimitusaikamme on noin 4-6 viikkoa kesäaikana riippuen seurakunnan säännöistä. 

Teemme paljon kiviä myös asiakkaan toiveiden, sekä hautapaikan vaatimusten mukaan. Suunnitteluohjelmallamme pystymme tekemään realistisia mallikuvia, joista nähdään millainen lopullinen kivi tulisi olemaan.

Tunnemme vahvalla kokemuksella seurakunnan säännökset. Ota rohkeasti yhteyttä!

HAUTAMUISTOMERKKI / hautakivET, Pääkaupunkiseudun mallisto

Mallistomme on muokattavissa toiveidenne mukaisesti

Luontomallisto

Suosituimmat hautakivet

Perinteiset hautakivet

muut hautakivet

Etkö löytänyt sopivaa mallia?

Uusi hautakivi, hautakivet ja hautamuistomerkit

Kiviveistämö Levander Oy käyttää pääasiallisesti kotimaisia kivilaatuja. Hautakiven värin ja muodon valinnalla voidaan vaikuttaa siihen, miltä lopulliset hautakivet ja hautamuistomerkit näyttävät. Värisävyn valinnalla voidaan vaikuttaa myös hautakiven persoonallisuuteen. Kivi on mitä mainioin luonnontuote, ja sille on ominaista kuvion ja värin vaihtelut.

Kaikki hautakivet ja hautamuistomerkit on saatavissa eri kivilaaduista ja eri kokoisina. Mallistomme lisäksi valmistamme myös toiveiden mukaisia kiviä sekä erikoismittaiset työt onnistuvat.

Meiltä saat aina maksuttoman hinta-arvion ennen tilausta.

Kiekura logosta.
Hautakivi Helsinki - Hautakiviä Helsinki - Hautakiven suunnittelu ja mallikuva hautakivestä sisältyvät hautakiven hintaan. Suunnittelemme kaikki hautakivet Helsingissä.

Hautakivi hinta ja miten se muodostuu

Pintakäsittely vaikuttaa hautakiven väriin ja ulkomuotoon. Yleisimpiä pintakäsittelyitä ovat hionta, kiillotus ja lohkoaminen. Kiillotettu pinta antaa tyylikkään vaikutelman ja on helppohoitoinen. Karheat pinnat likaantuvat helpommin, mutta ovat luonnollisemman näköisiä.

Tekstin toteutuksessa yleisin on kaiverrus. Hyviä vaihtoehtoja ovat pronssikirjaimet ja nimilaatat. Valikoimissa on useita tekstityyppejä, ja tekstin valinta vaikuttaa myös hautakiven ulkoasuun. Kaiverrus käsitellään useasti lehtikullalla, mutta sen voi maalata myös eri väreillä. Hautakiveen voidaan kaivertaa myös ammatti, arvo tai runo.

Näistä johtuen hautakivien hintavertailu on hyvä tehdä aina ammattilaisen kanssa.

Hintoihimme sisältyy rahdit, asennus, suunnittelu sekä tarvittavat lupahakemukset.

Jos jokin asia mietityttää esimerkiksi verkkokaupastamme tilaamisesta, olethan meihin yhteydessä.

Meillä hautakiven asennus hinta ja muistolaatan kiinnitys hautakiveen sisältyy tarjoukseen pääkaupunkiseudulla!

Toiminta-alueemme hautausmaat

Toimitamme Hautakivet (Hautakiviä): 

 • Kirkkonummi
 • Lohja
 • Nummela
 • Vihti
 • Klaukkala
 • Nurmijärvi
 • Järvenpää
 • Kerava
 • Espoo
 • Helsinki
 • Vantaa
 • Kauniainen
 • Pornainen
 • Sipoo
 • Porvoo
 • Tuusula

Erikoismittaiset hautakivet

Kivet 1-4 esimerkkinä Helsingin pitäjän kirkko kortteli 23 ja Ruskeasannan hautausmaa O-alue. Nro 5 esim. Espoon Kellonummen hautausmaa ja nro 6 Espoon Gräsan hautausmaa.

Seurakunnan säännösten mukainen hautakivi ja hautamuistomerkki

Seurakunnalla on omat, erilliset ohjeensa ja säädöksensä, jotka koskevat hautakiveä ja hautamuistomerkkiä. Nämä ohjeet koskevat yleensä kiven maksimikokoa. Hautakiven ja hautamuistomerkin tulee mahtua ennalta määrätylle hauta-alueelle. Seurakunnat voivat määritellä myös kiven väriin ja muotoon liittyviä säädöksiä.

Kuolinpesän omaisuuden arvosta voi vähentää hautaamisesta aiheutuneet kohtuulliset kustannukset

Tälläisiä ovat esimerkiksi hautakiven hankintakulut, uuden nimen kaiverrus vanhaan kiveen, jne.

HAutamuistomerkki ja hautakivi toimitetaan asennettuna seuraavilla alueilla sijaitseville hautausmaille

Hautakiviä Kirkkonummi – Hautakiviä Lohja – Hautakiviä Nummela – Hautakiviä Vihti – Hautakiviä Klaukkala – Hautakiviä Nurmijärvi – Hautakiviä Järvenpää – Hautakiviä Kerava – Hautakiviä Espoo – Hautakiviä HelsinkiHautakivi Helsinki – Hautakiviä Vantaa -Hautakiviä Kauniainen – Hautakiviä Pornainen – Hautakiviä Sipoo – Hautakiviä Porvoo – Hautakiviä Tuusula

Ota yhteyttä
Kiekura logosta.

Voit tilata myös maksuttoman arviokäynnin haudalla täältä täyttämällä lomakkeen.

Kiviveistämö Levander Oy:n logo vuori.
Autamme sinua mielellämme

Löytyikö sopiva hautakivimalli, johon haluat muutoksia tai varmistaa soveltuvuuden hautapaikalle? Avaa tuote painamalla kuvaa ja löydät lomakkeen, jolla voi pyytää neuvoa tai muutoksia.

Voit myös ottaa meihin yhteyttä ja ehdotamme sopivaa kiveä toivomuksiesi mukaan.