Uuden nimen kaiverrus ja hautakiven kunnostus

Uuden nimen kaiverrus jo olemassa olevaan hautakiveen tehdään samalla tyylillä kuin vanhat nimet ovat hautakivessä. Samalla kannattaa tehdä hautakiven entisöinti. Olemassa olevat nimet ja vanhat tekstit voidaan aina uudelleen maalata tai kullata, mikäli hautakiven kultauksen kunnostus on aiheellinen.

Ison hautakiven kaiverrus ja vaikeasti liikuteltavat kivet kaiverretaan kesäaikana paikan päällä hautausmaalla. Kaiverruksen hinta riippuu työn laajuudesta ja käytettävästä materiaalista.

Hautakiven kaiverrus ja hautakiven kultaus on perinteistä käsityötä, joka on hyvä tehdä ammattilaisen toimesta.

Hautakiven huolto, oikaisu ja kunnostus

Kiviveistämö Levander oikoo ja kunnostaa hautakiviä. Hautakiven kunnostaminen käsittää hautakiven puhdistuksen ja kaiverruksen kunnostamisen maalilla tai kultauksella. Hautakiven kaiverruksen kultauksessa käytämme aitoa lehtikultaa.

Olipa kyseessä hautakiven oikaisu tai hautakiven kunnostaminen, meiltä saat aina maksuttoman hinta-arvion ennen tilausta. Myös vaativatkin hautakivet.

Hautakiven

Levander logon alaosa.
  • Lisänimen kaiverrus
  • Nimen uudelleenmaalaus
  • Nimen uudelleenkultaus
  • Entisöinti ja kunnostus
  • Sammaleen poisto
  • Puhdistus
  • Huolto ja oikaisu

Hautakiven kultaus

Hautakiven kaivertaminen ja entisöinti voidaan tehdä uuden nimen (lisänimen) kaiverruksen yhteydessä tai erillistilauksena.

Entisöinnissä hautakivi puhdistetaan ja kaiverrusten alkuperäinen väri palautetaan kultauksella tai maalilla. Hautakiven kultaus tehdään aidolla lehtikullalla. Entisöinnillä hautakivestä tulee puhdas ja uutta vastaava.

Kiviveistämö Levander Oy, hautakiven uudelleen kultaus ja puhdistus.
Hautakivi viimeistellään puhallusharjaamalla kivi kiiltäväksi.

Hautakiven puhdistus sammaleesta

Mikäli hautakivi on kauniisti sammaloitunut, puhdistus voidaan tehdä halutessa vain hautakiven etupuolelle. Hautakiven puhdistus sammaleesta uudistaa hautakiven ulkoasun. Myös vaativan hautakiven oikaisu, huolto ja kunnostus onnistuu.

Kuolinpesän omaisuuden arvosta voi vähentää hautaamisesta aiheutuneet kustannukset

Tälläisiä ovat esimerkiksi hautakiven hankintakulut, uuden nimen kaiverrus vanhaan kiveen, jne.

Ota yhteyttä
Kiekura logosta.

Voit tilata myös maksuttoman arviokäynnin haudalla täältä täyttämällä lomakkeen.